Reply To: PRIPRAVE DALMACIJA 2015 – DEBATA

Home Forums Kolesarske runde PRIPRAVE DALMACIJA 2015 – DEBATA Reply To: PRIPRAVE DALMACIJA 2015 – DEBATA

#40053
hemahema
Keymaster

Priprave Dalmacija 2015 so zaključene. In medtem, ko celimo razbolele mišice in …. je čas za kratek povzetek.

Vsem vodjem in pa vsakemu posebej gre zahvala, da so te priprave minile brez poškodb, odrgnin, padcev, počenih gum, in ostalih defektov.
Vreme nam je bilo naklonjeno vse štiri dni, čeprav smo nekateri (ali večina) upali na dež v nedeljo ali vsaj močan veter. Vetra je sicer bilo vse dni kar nekaj, a ni bilo moteče. (predvsem za nas, ki smo zadnji dan vozile za Matjažem 😛 Hvala Tavelk 😉 )

V četrtek smo odpeljali “rundo” na Vir.
V petek pa “rundo” na Pag. Navrteli smo od 96 do 152 km. Trmaste punce Darja, Tatjana (glavni pobudnici) Katja, Mojca P., Mojca R. in jaz smo se na razgledni ploščadi nad Pagom dogovorile, da gremo do Novalje. ( morda je bil zato kriv sončev mrk, ki se je ravno takrat dogajal nad nami). Vsekekor pa je pivo v jadralnem klubu sedlo, kot le malokrat.
Sobotna “runda” je bila načrtovana proti Biogradu. Vsega skupaj je naneslo od 95 do 115km (nekatere več, nekateri manj 😈 )
Prehitro, kot vedno je prišla Nedelja in vse prošnje za dež in slabo vreme prejšnjega večera, niso nič zalegle, zato smo se, nekateri s kolesom, drugi z avtobusom, odpravili proti Paklenici.
Fantje pa še skok na Velo Rujno, kjer smo dobili Kralja Rujna.To je Izidor Prevodnik…ČESTITKE

V štirih dneh smo punce naredile nekaj manj kot 400 kilometrov, druga skupina punc okrog 250 km. Fantje pa tudi tam od 350 do 420km. Čestitke Lari za nevrjetno vztrajnost in pa Timu za prvo 100-tko. Vrjamem, da smo z letošnjimi pripravami vsi zadovoljni.

Zahvaljujem se v imenu celotne odprave našima požrtvovalnima organizatorjema Mojci in Pavletu za ves trud in predhodne priprave. Hvala za te štiri nepozabne dneve.

Priprave so končane, naj se kolesarska sezona začne!
KOLOKA JE HUDA!!