Reply To: Extreme tour 2015

Home Forums Kolesarske runde Extreme tour 2015 Reply To: Extreme tour 2015

#40349
hemahema
Keymaster

Hermina, napiši poročilo!
Kaj naj napišem. Črke so prazne. Besede niso nič.
Po dveh dneh je še vedno vse polno zmedenih in nepovezanih čustev. Od prvega, pa do zadnjega dne je bilo noro, noro lepo….noro, noro težko, čudovite peščene plaže z morjem v vseh mogočih odtenkih modre…jasno nebo vse štiri dni. Pred nami lepe, maloprometne ceste, brez konca klancev in spustov. Gor, dol….gor, dol..in ko po stotih kilometrih sonca, vročine, pekočih nog, pred sabo zagledaš še en klanec….*****
A, ko si na cilju, tisti krasni občutek, da si spet šel preko sebe.
Neopisno, Nepozabno
Kaj naj povem…Vsak od nas je ta tour prevozil »sam«. Pa vendar smo te dni bili zelo povezani v smehu, bolečinah, radosti , opeklinah, ponosu…..in na koncu čisto malo tudi v solzicah.
Ne morem napisati ; peljali smo se od tu, do tam, ker, vsaj zame, je ta tour imel čisto druge dimenzije, kot le kilometre. In verjamem , da smo punce dokazale, vsaka sama sebi , da zmoremo precej več, kot smo kadarkoli upale in mislim, da smo presenetile tudi katerega od fantov.
Zelo sem vesela, da smo tur odpeljali vsi, fantje in punce brez problemov, brez nezgod, z le eno predrto zračnico, le Iza je zadnji dan delal »za moč« (menjalnik)
Res bi se rada zahvalila Mojci Pečelin, ki nam je vse to omogočila in nam naredila nepozabno doživetje. Mojca, tudi za to ni besed. Nekdo mi je enkrat rekel : ko lahko daješ, dajaj, ko ti je dano s hvaležnostjo sprejemaj…Mojca, hvala.
Zahvala tudi našemu spremljevalcu,šoferju, kuharju….Janu Pečelinu. Jan, hvala.
Upam, da bo ta Extrem tour tudi za punce postal tradicionalen…
Toliko iz moje strani, slike bodo kmalu v galeriji. Lepo bi bilo, če bi še kdo kaj dopisal, saj verjamem, da je vtisov polno. Vsem, ki pa vas ni bilo zraven je pa lahko žal.

  • This reply was modified 5 years, 11 months ago by hemahema.