Reply To: Tour Brijuni Rivijera 2015

Home Forums Kolesarske runde Tour Brijuni Rivijera 2015 Reply To: Tour Brijuni Rivijera 2015

#41178
hemahema
Keymaster

Kot so že pred mano drugi napisali, je bil to res še en nepozaben vikend.
Me štiri: Tatjana, Katja, Darja in jaz smo se imele res super. Že v Žireh smo spoznale kako hitro lahko štiri punce na kolesih dobijo pomoč, ko jo rabijo. Ni bilo nič takega, Le Katjo je sezulo.:-D
Do Kozine, kjer so nam fantje pustilt sendviče je šlo lepo brez teržav z običajnimi prigodami…..smeha kukr češ.. Nato preko Črnega Kala in čez mejo. Malo pred Buzetom smo se sicer malo zmedle a smo potem le našle pravo cesto. Kmalu za tem pa vzpon na Motovun, kjer je Katja postala kraljica. Nato še nekaj klancev in …., smo se izgubile (pa sej u bistvu se sploh nismo zgubile, me smo vedno vedele kje smo 😛 ) Našle smo nekaj zanimivih krajev, spoznavale Istro in končno prišle v Peroj in od tam v Lučico, kjer smo končno nazdravile z zasluženim pivom.
Na Sandijevi parceli pa sprejem kot ga nobena ni pričakovala. Oranžna preproga in čestitk in fotografov, kakor, da bi prišle na podelitev Oskarjev… 🙂 Hvala vsem.
Čestitke vsem trem ekipam, ki so precej pred nami prišle na cilj. Lara, tebi še posebej.
V nadaljevanju dneva in večera je sledila roštiljada. Kronanje kralja (Izota) in Kraljice (Katje), ter tekmovanje za kralja požirka.
Naslednji dan zjutraj je bil zajtrk pri Andreji in Sandiju in odhod s kolesi na traso tekmovanja za Iron mana in navijanje za našega gladiatorja Aleša, ki se je odlično izkazal. Ter seveda za Mirkota.
Vikend je bil res enkraten. Vreme nam je, kljub slabši napovedi služilo obadva dneva.

Najlepša hvala Andreji in Sandiju in vsem ki so kakorkoli pomagali za vse priprave, prostor, hrano. mrzlo pivo…..
Upam, da naslednje leto ponovimo.