Re:Re: Giro Vršič torek 7.8.

Home Forums Kolesarske runde Giro Vršič torek 7.8. Re:Re: Giro Vršič torek 7.8.

#32286
izaiza
Participant

Ja evo Giro Vršič 2012 je uspel. Rano jutro ob šestih smo izpred šteng štartali Boris, Uroš,Sixfor,Pavle,Derlink in jaz.
Pot nas je vodila v Stražišče-Kranj-Naklo-Podbrezje-Radovljica-Begne-Jesenice-KR. gora kjer je bil postanek samo 2 minuti za odlit. Nadaljujemo na prvi Passo Vršič in ga hitro in brez težav vsi dosežemo, sledi hiter in lep spust do Bovca in Kobarida kjer je bil drugi postanek cca.30minut (sendvič+pivo+kava). Nato nadaljujemo s hudim vetrom v prsa (vester v prsa je bil vseskozi, nikjer v hrbet)in dosežemo Metal camp v Tolminu – žal se nismo ustavli. V Mostu na Soči natankamo bidone in že nadaljujemo po Baški grapi proti Petrovem brdu. Blo je vroče ampak se nismo dal in smo pregrizli še zadnjega – že drugega Passota ta dan. Na vrhu spet tankamo bidone in se spustimo proti Železnikom. nasproti nam pride DiLuca ki nas v hudem nasprotnem vetru 👿 potegne do Loke, vmes priključi še Štefff, ki drži do Loke.
Zavijemo na štenge na zasluženo pivo ali dva.. 🙄

Runda res lepa in huda, Sixfor jo je poimenoval kar sobotna klasika z 224km in 2700višinci in povprečjem 30,5km/h 😳

Fajna runda, kot lahko potrdijo tudi ostali z Borisom na čelu ki je kljub izredno majhnemu številu km letos zdržal vse napade in napore.!!

Bravo Kolokini gamsi!!