Re:Re: JURIŠ NA VRŠIČ

Home Forums Tekmovanja JURIŠ NA VRŠIČ Re:Re: JURIŠ NA VRŠIČ

#30172
urosuros
Participant

Nisem nek kolesarski strokovnjak oziroma kritik, vendar sem samo ljubitelj kolesarstva, ki ima za sabo že nekaj izkušenj, tekem in prevoženih kilometrov, in ravno zato mi mogoče ne da miru in moram napisati svoje mnenje, katero mi hodi po glavi, ko pregledujem sobotine kolesarske rezultate “juriša na Vršič”.

Da me ne bo kdo narobe razumel, zame osebno je vsak, ki prekolesari na Vršič zmagovalec, ne glede na dosežen čas in uvrstitev. Pa vendar moram poleg vseh Kolokovcev, ki so tekmovali izpostaviti Sixforja, ki je s časom 38.49 pri svojih 41. letih dosegel fenomenalen rezultat. Tudi sam sem Vršiško dirko parkrat odpeljal pod 40. minutami, in vem, da za tak rezultat ni dovolj, da imaš “dober dan”, ampak je potrebno veliko volje, kilometrov, garanja…
Zato Six še enkrat vse čestitke, “kapo dol”!!!

Še bolj pa cenim njegov rezultat, ker je plod treningov na KOLOKINIH RUNDAH, na katerih je redno prisoten. Zakaj to poudarjam?! Predvsem zato, ker je prehitel kar nekaj klubskih kolegov, ki so trenirali sami in imeli individualne treninge. In ne pišem to zato, ker je pomembno kdo je koga prehitel, oziroma bil boljši na dirki, ampak v dokaz in potrditev, da so treningi na KOLOKINIH RUNDAH kvalitetni in lahko z njimi dosežeš odlične rezultate, in da je moto ŠD KOLOKE najprej druženje nato pa tekmovanje.

Sixfor ti si car, ne še več, ti si KOLOKOVEC!