Re:Re: KOLESARSKE ČELADE CATLIKE

Home Forums Kolesa in oprema KOLESARSKE ČELADE CATLIKE Re:Re: KOLESARSKE ČELADE CATLIKE

#29837
urosuros
Participant

Izgled čelade je takšen kot na spodnji sliki, redna cena je 139,95 eur. Za člane Koloke bo cena okrog 100eur, odvisno od količin. Kandidatov za naročilo je trenutno 5: Sixfor, Izza, Boris, Tomaž, jst. Dobavni rok je tri tedne, ker uvoznik za Slovenijo čelad v tej barvi nima v redni prodaji. Čelade za pomerjanje dobimo do konca tedna, do takrat pa je potrebno oddati tudi naročila, zato vsi zainteresirani pohitite…

[attachment=0:1tz69hss]catlike-whisper-road.jpg[/attachment:1tz69hss] Catlike Whisper je čelada zmagovalca cestne dirke na OI 2009 v Pekingu Samuela Sancheza in čelada zmagovalca dirke v krosu Juliena Absalona. V profesionalnem peletonu so uporabniki čelad tekmovalci ekip Cervela in Euskatela.
Catlike Whisper predstavlja izredno tehnološko in oblikovno naprednost, kjer se skupaj zlivajo najboljši materiali, oblika, aerodinamičnost ter kvaliteta izdelave.
Kar 39 odprtin za odlično ventilacijo, konstrukcija za porezdelitev sile pri udarcih, super kompaktna oblika, tehnologija in-mold, zapiralni sistem MPS 3D.