Re:Re: PRIPRAVE DALMACIJA 2012-DEBATA

Home Forums Kolesarske runde PRIPRAVE DALMACIJA 2012-DEBATA Re:Re: PRIPRAVE DALMACIJA 2012-DEBATA

#31693
uros
Participant

Pozdrav vsem Kolokovcem,

priprave so bile res odlične, enkratne in res škoda, da ste nekateri ostali doma. Vreme nam je bilo naklonjeno, tako da smo lahko res uživali na kolesu in odpeljali vse načrtovane kolesarske trase.

Še enkrat bi se rad zahvalil našemu sponzorju “Avtobusni prevozi Pečelin”, Pavletu in Mojci, ki sta poskrbela za brezhibno organizacijo, prevoz ter vse ostalo kar smo potrebovali na pripravah.

Hvala tudi kolesarski trgovini in servisu z dušo, AS ART, Sajovec Andreju, ki nam je za popotnico pripravil napitek, energijske ploščice, bidone ter zračnice.

Zahvala gre tudi vsem vodjem rund, ki so odlično opravili svoje delo in poskrbeli, da so runde potekale po dogovoru, brez zapletov ter da smo se vsi srečno in brez nezgod vrnili domov.

Posebno smo lahko ponosni na letošnjo zasedbo ženske ekipe, ki je štela 13 članic, od katerih jih je kar nekaj prekolesarilo več kot 300 kilometrov. Bravo Kolokovke, super ste, najboljše!

Zahvaljujem se vsem udeležencem za odlično družbo, veliko smeha, pozitivne energije … bili smo kot ena velika družina, pravi prijatelji, pravi Kolokovci !!!

Hvala in lepo vabljeni naslednje leto na priprave v Zadar!