2. GP 2012

Home Forums Tekmovanja 2. GP 2012

• This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    WILLI
    Participant

Kva je mucki,a ste vsi na infuzij,k se noben nč ne oglasi?

MaZi
    Keymaster
    DerlinkD
    Participant

Lepa tekma, najbolje je pa premagat konkurenco 😈

uros
    Participant

2.GP je za nami, izgleda, da ste vsi utrujeni od prve krožne dirke, ker nihče nič ne komentira 😆

GP-ja se je udeležilo 21 članov, od tega tudi tri članice, katere so odpeljale klasični GP do Maline v Breznici. Ostali smo odpeljali prvo krožno dirko cca. 70 km in z več kot 1200m višincev. Med ženskami je slavila Valerija Mrak, druga je bila Simona Selak , tretja Mojca Rešek. Med moškimi se je do zadnjega klanca bil trd boj, ki pa ga je v zadnjih kilometrih suvereno dobil Žiga Maretič-Mazi z minuto prednosti pred DiLuco, za njim so sledili 4ZA, Iza, Willy. Nekaj minut za njimi je v cilj prišla druga skupina v kateri je Mirče odšprintal vse boljšega Derlinga 👿 , za njim je bil Gico ter Miha Oblak … ostale uvrstitve si lahko ogledate v rezultatih.
    Po odzivih udeležencev se je krožna dirka izkazala za dober GP, tako, da ga bomo v prihodnje še kdaj ponovili.

Čestitke vsem udeležencem!

erzeng
    Participant

Domen tokrat si me prehitel ampak tole je šele začetek 😉 v skupnem sem še zmeraj pred tabo 😆 Gremo do konca kajti KOLOKA je huda 🙂

MaZi
    Keymaster

Kako je kdo premagal konkurenco si lohka tudi na slikah pogledate: http://www.kovinoplastikabergant.si/galerija 🙂
    Drugače so pa razlike v skupnem seštevku, na sploh, zaenkrat še zelo majhne… 😈

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.