3.GP KOLOKA

Home Forums Kolesarske runde 3.GP KOLOKA

 • This topic is empty.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #28562
  iza
  Participant

  HUDOO!!
  sPLOH PA ČLANI KOLOKA RACING TEAMA Z NOVIMI ČELADAMI!! – HUDI!!

  #30002
  uros
  Participant

  Dons je blo res hudo. Tokrat se nas je vreme “usmililo”, glede na prejšnji GP in smo dirko izpeljali tako kot se spodobi za Koloko v večji zasedbi, saj se nas je na štartu zbralo kar 20 članov. V veselje mi je bilo pogledat na zbornem mestu to veliko skupino zagnanih kolesarjev, prijateljev in obenem tudi tekmecev. Motivacija je bila na višku, saj smo nekateri danes dobili nove čelade Catlike v barvah Koloke, res so hode (zdej smo pa že res mal kičasti 😆 ).

  Zaradi spremenljivega vremena smo ogrevanje skrajšali in šli samo do Loga in nazaj na štartno mesto, a nestrpnost je terjala svoj davek. Hitri Puti ni zvozil krožnega križišča v Zmincu in se srečal z asfaltom, (upam da ni bilo nič hujšega), dobil je par odrgnin in počeno gumo. Ostali smo se zbrali na štartu in gasa…spet je šlo na komo. Večjih presenečenj ni bilo, DiLuca in Iza sta se odpeljala v svojem tempu, ostalismo sopihali za njima (glej rezultate). Stane je dirko spremljal skozi fotoaparat, tako da tudi slike sledijo v kratkem. Nesrečo je imel tudi Brane saj mu je 1,5 km pred ciljem počila guma pa vendar je pripeljal do cilja.

  ČESTITKE VSEM, BRAVO KOLOKOVCI!!!

  Zaključek je sledil v KoLUNCI, tokrat smo si privoščili še malo zakuske, biftek, domača salama (zahvale DiLuki in Izu) ter zalili novo članico, Gipsonovo hčerko. Ja kaj naj rečem HUDOOOOO…

  Komaj čakam da bo 4. GP 😉

  #30003
  ozzy
  Participant

  Še zdej se sprašujem o regularnosti 2. GP-ja!
  To zadevo bomo preučili in predali naši komisiji!?
  Nikjer nimamo uradnega dokumenta ali poteka GP ob vsakem vremenu ali se odvija le če je brez dežja?
  Pri tej zadevi ne vem kdo je koga podkupil oziroma kdo je komu plačal, da na tak način slepi javnost vendarle bomo temu prišli do dna!

  Lep Pozdrav

  Posredovano od: Drago Kos 😀 😀 😀

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.