Junaki 3. nadstropja

Home Forums Splošno Junaki 3. nadstropja

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • Author
  Posts
 • #46216
  hemahema
  Keymaster

  Poznate kakšnega junaka? Seveda ga.
  Kaj pa junake iz 3. nadstropja? To so mali junaki, ki vsak dan junaško prenašajo bolečine, ovire, težave in prepreke, ki jih sabo prinaša bolezen. Bolezen, ki se ne ustavi pred drobnimi in srčnimi obrazki malih bolnikov, ki kljub temu, da so pogosto v bolečinah, sijejo in z neverjetno voljo in žarom zrejo v svet.
  To so otroci z različnimi oblikami raka, ki se zdravijo na hemato – onkološkem oddelku Pediatrične klinike v Ljubljani. In to so njihovi starši, ki jih v teh preizkušnjah otroci potrebujejo ob sebi in jim s svojimi močmi pomagajo in stojijo ob strani.
  Vendar morajo starši katerih otroci so starejši od 6. let bivanje v bolnišnici financirati sami. Prav tako pa želijo v društvu z zbranim denarjem kupiti kinetek (napravo za razgibavanje kolena)
  Tudi mi smo mame, očetje, babice, dedki, tete in strici in tudi naši otroci lahko zbolijo. Zato vas vabim, da jim priskočimo na pomoč
  V društvi Junaki 3. nadstropja so izdelali prelepe in kakovostne majice, ki jih je moč kupiti. Izdelava majice stane 10€, vse kar bomo dali več, pa gre za pomoč staršem in nakupu kineteka. Majice so primerne za tek in šport saj so iz kakovostnega materiala , ki odvaja švic.
  Vabim vas, da premislite in bi skupaj pristopili k nakupu majic.

  Pod to objavo do konca meseca julija (do 31.7.2020) zbiramo naročila majic: število kosov , m/ž in velikost majice. Lahko pa mi to pošljete na zasebno sporočilo.

  Ko bodo majice gotove, bomo skupaj šli ponje (do Čarmana – Trata, Šk. Loka) in bo vsak sam lahko oddal prispevek za majico. Tam bomo naredili tudi kakšno skupinsko Koloka slikico.
  Hvala!

  • This topic was modified 5 months, 4 weeks ago by hemahema.
  • This topic was modified 5 months, 4 weeks ago by hemahema.
  Attachments:
  You must be logged in to view attached files.
  #46220
  hemahema
  Keymaster

  Hermina 1x, XXL, Ž

  • This reply was modified 4 months, 3 weeks ago by hemahema.
  #46225
  hemahema
  Keymaster

  Jutri v petek 31.7 od 20 ure dalje bomo na Štengah pobirali naročila za majčke in denar, ki bi ga želeli darovati Junakom 3.nadstropja.
  Se vidimo!

  #46228
  hemahema
  Keymaster

  Iskrena hvala vsem, ki ste se odzvali na tole akcijo. Upam, da bomo vsaj malenkost polepšali živjenje tem otrokom in njihovim staršem.
  Hvala vsem!

  #46229
  hemahema
  Keymaster

  Iskrena hvala vsem, ki ste se odzvali na tole akcijo. Upam, da bomo vsaj malenkost polepšali živjenje tem otrokom in njihovim staršem.
  Hvala vsem!

  #46242
  hemahema
  Keymaster

  Še vedno zbiramo naročila za majčke in pobiramo donacije.

  #46246
  hemahema
  Keymaster

  Ko se bomo po četrtkovi rundi (ki je, kot že veste po novem vožnja na Passo di Nace), zbrali ob 19h v Kavarni na Štengah bomo še pobirali prispevke za Junake 3.nadstropja.
  Glede na to, da so se odločili, da nam (kot enemu večjih podpornikov) enkrat v naslednjih dneh ti otroci prinesejo zlate pentljice, ki se nosijo v mesecu septembru v znak podpore bolnim otrokom, upam na vaš odziv.
  Seveda se lahko odločite za majčko ( v tem primeru je zaželjeno, da je prispevek vsaj 20e, da pokrije stroške majice +donacijo) lahko pa le donirate.

  Vabljeni in že vnaprej hvala!

  Vsem, ki ste se pa že odzvali pa iskrena hvala.

  • This reply was modified 5 months ago by hemahema.
  #46280
  hemahema
  Keymaster

  Prav vsem, ki ste se danes udeležili srečanja z junakinjo Mijo in kasneje Spominske vožnje se lepo zahvaljujem. Zbrali smo 1015€, ki jih bomo nakazali na njihov račun.

  Ostale so še majice
  Ženske L —2 kosa
  moška S —–1 kos

  in majice, ki jih gospa, ki jih je naročila ni prevzela in jih zato dajem tu na razpolago
  moška XL
  ženska M—–3 kos

  Če bi jo kdo želel je prispevek za majico je zaželjeno, da je prispevek vsaj 20€, da pokrije strošek majice + donacijo.
  Majice so na voljo do ponedeljka, nato jih vrnem gospe Urški.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.