Juriš na Vršič

Home Forums Tekmovanja Juriš na Vršič

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #41008
  sixforsixfor
  Participant

  zbor ob 8.00 pred hotelom

  #41047
  hemahema
  Keymaster

  Juriš na Vršič je bil spet extremen.
  Na zboru v Škofji Loki je bilo le oblačno. Na poti pa naliv, da se ni videlo nič. Vendar, bolj, ko smo se bližali Kranjski Gori, bolj se je svetilo. A je bilo to le zatišje pred nalivom, ki se je začelo nekaj minut pred startom. Navijači smo se že prej odpeljali proti vrhu, (končno pametna odločitev, da sem samo navijač). Naši gladiatorji pa so se podali v strmine Vršiča.
  Naj omenim, da je bil najbolj zanimiv dvoboj med Katjo in Tatjano, ki sta se borili za drugo mesto v poklau Schneekoppe. Po (menda) krvavem boju je zmagala Tatjana. Obe pa je na Vršič premagala naša mlada in perspektivna Lara.
  Fantje so v dežju in mrazu peljali odlično Mazi in Andrej ste se kosala z najboljšimi, sledili so jima Iza in Sandi, ki si je z dobro vožnjo priboril drugo mesto v pokalu Schneekoppe, Gico, Seba, Igor R., Matic, Seme, Tomaž in nazadnje Jaka ki se je boril s krči, a je zmagal.
  Podelitev, ki je potekala v Kranjski Gori je bila resda le senca prireditvam v prejšnjih letih, a se trudijo 🙂 A so nas naši nagrajenci: Tatjana, Katja in Sandi razveselili iz odraza zmagovalce.
  Zaključek dneva in večerno slavje pa…….bilo je res, res super. Hvala Seba in Tatjana.
  Čestitke vsem, ki ste se v takem vremenu udeležili te tekme. Predvsem pa BRAVO PUNCE!!
  Najprimernejša zaščita proti dežju na štartu:
  Koloka se brani dopinga z vsemi šestimi (tale slika je meni zmagovalna) :
  Bravo punce:
  Sandi čestitke:

  KOLOKA JE HUDA!!!

  #41050
  DarjaDarja
  Participant

  Hermina, kot vedno odlično napisano!
  Tudi z moje strani čestitke vsem… tako tistim, ki so stali na štengah in zastopali naše barve, kot tistim pod odrom za zmagovalce… 😉

  #41056
  Avatarmojcej
  Participant

  Hermina odlično napisano ,vsem udeležencem dirke pa en velik aplavz za udeležbo in odlične čase ter uvrstitve. Punce so pa itak”carice”. Upam da ste se do danes že posušili in ogreli premražene kosti. 😉

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.