Kmalu bo zima – če koga zanima

Home Forums Tek in tek na smučeh Kmalu bo zima – če koga zanima

 • This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #29052
  kordikordi
  Participant

  Za vas smo pripravili posebno ponudbo za naročilo tekmovalnih smuči Madshus RED line. Smuči imate možnost naročiti v prednaročilu po občutno nižjih cenah. Namesto 499,99€ je cena v prednaročilu samo 299,99€. (cena vključuje 22% ddv)

  MADSHUS RED (Race Engineered Development) SMUČI
  Nov, najvišji standard med tekaškimi smučmi.
  Povsem nova serija smuči Madshus RED je plod triletnih raziskav in inovacij, pri katerih so sodelovali najboljši inženirji, tekmovalci in proizvodni delavci.
  Pred tremi leti so si zadali cilj izdelati najboljše tekaške smuči na tržišču. Prve tovrstne smuči so bile zasnovane s pomočjo 3D in CAD tehnologije, testirane pa s strani nekaterih najboljših tekmovalcev.
  Posebna 3D oblikovanost je omogočena zaradi penastega jedra PR 100X, ki ga je možno oblikovati na nešteto različnih načinov in s tem doseči izredno natančnost. S pomočjo računalniških merjenj CAD (Computer aided design) je mogoč popoln nadzor proizvodnega procesa. Vsak model ima popolnoma usklajeno triosno ojačitev iz steklenih vlaken in enosmerno ojačitev iz ogljikovih vlaken, zaradi česar je stik smučke s snegom kar najbolje optimiziran (izkoriščen).
  V kombinaciji z novo drsno oblogo P200 Nano imajo smuči zanesljiv oprijem, nudijo odlično ravnotežje in vodljivost vsem tistim, ki pri teku na smučeh ne prisegajo na kompromise.
  Vse inovacije so letos na olimpijskih igrah v Sochiju pripeljale do 17 medalj. Ole Einar Bjoerndalen je pri svojih 40 letih osvojil dve zlati medalji.

  Več informacij na: http://www.jrsport.si/prednarocilo2014.asp

  Naročila sprejemamo do 3 . maja 2014.

  Naročilo lahko oddate na internetni strani (potrebna je prijava) ali na e-mail jernej@jrsport.si ali me pokličite na telefon 041 355 895. Smuči plačate ko jih prevazamete, dobava predvidoma v mesecu oktobru 2014. Za vse dodatne informacije me lahko kontaktirate na e-mail ali telefon.

  Lepo pozdravljeni.

  Jernej Rebersak
  JR SPORT d.o.o.
  E-mail: jernej@jrsport.si
  Web: http://www.jrsport.si
  Mobile: +38641355895

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.