Ostanimo dobrodelni – DEFIBRILATOR

Home Forums Splošno Ostanimo dobrodelni – DEFIBRILATOR

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #45373
  hemahema
  Keymaster

  Gospa Nevenka Bertoncelj, ki jo je v lanskem letu doletela zelo težka preizkušnja, (njenemu možu je med vzponom do Naceta odpovedalo srce), se je nan naš klub obrnila s prošnjo.
  In sicer bo po dogovoru z lastnico v Breznici (v vasi) na hišo dala namestiti defiblirator ali AED (avtomatski eksterni defiblirator)
  Na naš klub in na vsa druga društva, ki dnevno uporabljajo cesto proti Nacetu, se obrača s prošnjo, če smo ji pripravljeni finančno priskočiti na pomoč.
  Zato prosim vse člane, ki ste pripravljeni s svojimi prispevki pomagati pri nakupu AED, da prispevek prinesete na Štenge v ponedeljek ob 19h (ko bomo delili drese in plačevali Franjo) Lahko pa oddate prispevek še na pripravah ali kadarkoli kasneje meni ali Tomažu Jelovčanu.

  Že vnaprej hvala za dobrodelnost.

  KOLOKA JE HUDA!

  #45446
  hemahema
  Keymaster

  Danes od 19h do 20h bomo na Štengah pobirali prostovoljne prispevke za akcijo NAJ ZMAGA ŽIVLJENJE, v kateri zbiramo sredstva za defibrilaator na cesti do Naceta.
  Če želite lahko prispevek prinesete na Štenge, lahko pa ga tudi oddate preko TRR računa – vse podrobnosti so v NOVICI na naslovni strani spletne strani Koloka. (zgoraj levo klikneš hišico…..)

  Hvala
  LP, Hermina

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.