poročilo z runde, sobota 2.4. 11

Home Forums Kolesarske runde poročilo z runde, sobota 2.4. 11

 • This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #28659
  kordi
  Participant

  Za nami je lepa sončna sobotna tura, zame osebno je bila bolj oblačna na momente se mi je celo bliskalo, na koncu pa vseeno vsi zadovoljni.
  Zjutraj se nas je zbralo kar lepo število okrog 12 obritonogcev in ena lepša polovica temperatura pa okrog 9 stopinj. V dveh skupinah smo se podali v normalnem tempu proti Petrovem Brdu, druščino nam je delal še ta Frelihov Milan.
  Od Petrovega Brda naprej pa je že veljalo tisto staro pravilo Koloka je huda, ali pa Koloka ne čaka. Sicer pa po baški grapi ni dobro divjati, kajti cesta je vseprej kot varna. Na mostu na Soči zopet dve skupini, kaj se je pa naprej dogajalo, pa naj kdo dru napiše, npr. fantje iz dalmacije , kateri so prikazali zavidljivo formo. Še najbolj me je presenetil Miha očitno mu je novo kolo dalo krila. Na kladje kakor kdo, koloka ne čaka zopet, nato pa do Loke razen to, da so me hoteli krči, in da smo dohiteli Aleta in co. in blagege padca na krožnem v Gorenji vasi se ne spomnim nič, koma. Aja – na letečem cilju v Zmincu nisem vedel ali bo Luka otrgal podplat iz čevlja ali po polomil gonilko tako se je pripravil na napad, vendar so mu tehnične težave preprečile načrte. Hvalabogu vsaj padca ni bilo.
  Zakluček na Štengah v sočku in pivi.
  PS. za slikanje ni bilo časa, Koloka ne čaka.

  #30696
  iza
  Participant

  težki bolniki

  #30697
  iza
  Participant

  A je bil z vami kdo ki mu še niso zrasle škrge?
  Ker po ta novem ma Koloka škrge!!

  #30698
  sixfor
  Participant

  Zakluček na Štengah v sočku in pivi.
  A sodček piva 😯

  Kaj je bil vzrok za padec na krožnem križišču v Gorenji vasi ❓

  #30699
  brane
  Participant

  OLJE !!!!!!!
  V prvi grupi je asfalt čutil Joško, v drugi pa Boris, žal z novim kolesom.
  razen malo kože in dresa vse OK.

  #30700
  putimir
  Participant

  Jebemoboga cel krožn je bil polit z oljem! Jst sem bil tik za ponesrečencem, pa sem, kakor tudi on mislil, da gre za vodo. In se mi lepo stegne čez cel križišče!

  Povoham, seveda olje! Vse najboljše ponesrečencim in njihovim konjičkim.

  Kar se pa one druščine z Aletom tiče: se je videlo da Koloka ni bila ravno huda, ker odkar smo jih prehiteli, so bili edini rukarji samo še od Aleta in onega drugega, v unem dresu grde plavo roza barve ._.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.