Tek štirih mostov

Home Forums Tek in tek na smučeh Tek štirih mostov

 • This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #28793
  MaZi
  Keymaster

  Spoštovani!

  Morda že veste, da bo 16. junija 2012 v Škofji Loki potekal prvi nočni ulični Tek štirih mostov na 10 km v skupni organizaciji Športne zveze Škofja Loka in Občine Škofja Loka. Več o teku si lahko preberete na spletni strani http://tekstirihmostov.si/, ki smo jo postavili v ta namen.

  Tek štirih mostov sicer ne bo prva tovrstna tekaška prireditev po ulicah naše srednjeveške lepotice. V priponki si lahko ogledate fotografijo, ki kaže tekače na Mestnem trgu, objavljena pa je bila v knjigi 100 let športa v občini Škofja Loka.

  Pester program

  V soboto na dan prireditve se nam obeta pester program s teki najmlajših in medobčinskim prvenstvom osnovnošolcev v cestnih tekih. Organizirali bomo tudi zabavno družinsko popoldne na Mestnem trgu, osrednjo pozornost pa bomo seveda namenili nočni »uličarki«, kot se reče teku po mestnih ulicah.

  Pomoč prostovoljcev

  Tek štirih mostov bo velik organizacijski zalogaj, ki ga ne bomo zmogli brez pomoči prostovoljcev. Potrebovali bomo pomoč pri pripravi prireditvenega prostora in označitvi proge ter obveščanju stanovalcev ob progi. K sodelovanju vabimo prostovoljce za prijavno službo na dan prireditve. Potrebovali bomo redarje na prireditvenem prostoru, še posebej pa na progi med tekmo. K sodelovanju vabimo tudi hostese ali pomočnike na predstavitvenih stojnicah, pri okrepčevalnici in delitvi kolajn. Vsem že vnaprej hvala za pomoč!

  Velik športni potencial

  Upam, da boste z nami delili navdušenje, ki ga čutimo ob organizaciji takšnega dogodka. Škofja Loka z vsemi tremi sosednjimi občinami (Železniki, Žiri, Gorenja vas-Poljane) predstavlja enega najbolj športno aktivnih območij v celotni Sloveniji. Izjemen športni potencial premoremo, ki ga bomo na lep način zaokrožili s Tekom štirih mostov.

  Naj glas seže v deveto vas!

  Prosim vas, da glas o Teku štirih mostov ponesete na vse štiri strani neba. Naj se razve, kaj pripravljamo. Naj bo to pravi tekaški praznik, ki ga lahko obogatite tudi vi, s tem, da se ga udeležite kot aktivni tekači. Vsakogar bomo veseli.

  Za vse dodatne informacije me lahko pokličete (041 344 138) ali mi pošljete e-pošto (igor@drakulic.eu).

  Hvala.

  Tekaški pozdrav s štirih mostov.

  Igor Drakulič,
  vodja organizacijskega odbora

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.