Naturel Box – nov partner Koloke

Za naše člane smo v sodelovanju z Naturel Box pripravili kar nekaj ugodnosti. Naš partner Naturel Box nam ponuja spodnje popuste…

Popuste preko spletne strani www.naturel-box.si prejmete ob uporabi kode KOLOKOVC. Pri osebnem prevzemu, se popust uredi na mestu.

Veljavni popusti:

– 20% POPUST na FISCHER tekaške rolke (skate in klasika) ter zavoro za tekaške rolke – https://www.naturel-box.com/sl/sportna-oprema/rolke/rc7-skate-mounted.html

– 20% POPUST na celotno FISCHER in ONE WAY smučarko tekaško opremo (tekaške smuči, tekaške hlače, tekaške majice, čevlje, palice, rokavice, trakovi, termo bidoni za okoli pasu,…)
FISCHER CENIK in ONE WAY CENIK

– 20% POPUST za vsa prehranska dopolnila na spletni strani www.naturel-box.si  (ob večjih količinah so popusti avtomatično večji vse do 50%) – izjema sta losjona Magea ter AMP HUMAN

10% za športna losjona Magea ter AMP HUMAN na spletni strani www.naturel-box.si z uporabo kode KOLOKOVCLOSJON

Popusti za osebna naročila, naročila preko elektronske pošte ali po telefonu oziroma naročila preko spletne strani www.naturel-box.si veljajo pri plačilih:

– z gotovino pri osebnem prevzemu (Podlubnik 248),
– preko UPN naloga oziroma elektronskega bančništva na podlagi predračuna,
 po povzetju, v kolikor paket odpremimo.

Zaloga bo letos omejena, zato vam pošiljam povezave do spletnih katalogov, v kolikor bi želeli naročiti kar koli drugega iz Fischer ali One Way ponudbe:

NORDIC
https://issuu.com/fischersportsgmbh/docs/21i22_workbook_nordic_en?fr=sYjcyNjI3OTkw

ONE WAY
https://issuu.com/fischersportsgmbh/docs/one_way_21-22_workbook_english?fr=sMTA3ZjI3OTkw

ALPINE (tu pridejo v poštev izdelki od strani 70 naprej, saj imajo ostalo smučarsko opremo v Škofji Loki drugi prodajalci)
https://issuu.com/fischersportsgmbh/docs/21i22_workbook_alpine_en?fr=sZDBmNTI3OTkw

Zgolj kot opozorilo. Fischer smučarsko tekaška oprema je lani vsa pošla, tudi letos pa je zaloga dokaj zdesetkana zaradi požara v Fischer tovarni oktobra lani. Na drugi strani Fischer tekaških čevljev morebiti ne bo na voljo vse do konca leta, saj je bila proizvodnja ustavljena in čakajo na nove informacije. Upajo, da bi jih lahko prejeli do konca novembra, a ne morejo 100% zagotoviti. Ko bodo čevlji na voljo, bo zaloga na naši spletni strani vidna.

Kar bo do konca novembra vidno na naši spletni strani www.naturel-box.si bo na zalogi, vse ostale stvari iz kataloga pa lahko naročimo in robo dobimo v roku tedna dni.