Varstvo osebnih podatkov

Dobrodošli na sletni strani Športnega društva Koloka in forumu, ki je namenjen izključno članom Športnega društva Koloka.

Člani Športnega društva Koloka in s tem uporabniki foruma na spletni strani www.koloka.si sem s podpisom pristopne izjave izrazil željo, da želim postati član-ica Športnega društva KOLOKA (in foruma Koloka) in, da sprejemam statut društva ter sem se pripravljen-a ravnati po njem.

Društvu tako izrecno dovoljujem zbiranje, obdelavo in uporabo mojih osebnih podatkov pridobljenih iz pristopne izjave za potrebe delovanja društva, pri čemer je društvo dolžno ravnati v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov in splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (uredba (EU) 20166/679). Dovoljujem tudi javno objavljanje slikovnega, video in zvočnega materiala, ki prikazuje dejavnost društva in vsebuje moje posnetke.

Kot član-ica ŠD KOLOKA bom sodeloval-a na treningih in tekmah na lastno odgovornost in se v primeru morebitnih poškodb (telesnih in materialnih), ki bi jih na treningih, tekmah in drugih prireditvah in aktivnostih v organizaciji oziroma ob sodelovanju društva, kakor tudi na prevozih na tekme, treninge ter ostale dogodke, izrecno odpovedujem uveljavljanju kakršnihkoli odškodninskih zahtevkov do društva ali njegovih članov oziroma organov društva.