Reply To: Člani Koloke in njihov ego

Home Forums Splošno Člani Koloke in njihov ego Reply To: Člani Koloke in njihov ego

#42217
hema
Keymaster

Jurgen, pozdravljen.
Rada bi povedala par stvari v naš zagovor. Koloka je klub, ki ga sestavljajo ljudje. Združuje kolesarje in ne skrbi za posameznikovo vzgojo, ki bi si jo moral pridobiti že v otroštvu. Zato se mi ne zdi pošteno obtoževati celoten klub. Jaz osebno kolesarim že 15 let. Zadnje 4 leta kot članica Koloke na cestnem kolesu, prej pa na gorcu. In moram reči,da vedno pozdravljam vse, tudi gorske kolesarje, traktoriste,delavce na cestah, ljudi ob cestah. Ko grem na gorca in sem v nevtralnih barvah me specijalkarji praviloma neumno gledajo ko jih pozdravim. Znano ,mar ne?
Razen…..mogoče si opazil njihov tempo….trening intervalov mogoče…. ne vem. Vem pa da traso do Naceta vozimo drugače, kakor…..ne vem…Lučine, Katarino. Je le “naš” klanček. Saj na Franji tudi najbrž ne pozdraviš vsakega,ki ga dohitiš,ali pač? Trudim se da dajem drugim zgled. Dvignjena roka, kimanje z glavo res ne pobere toliko energije mar ne. Predvsem pri mladih kolesarjih,pa ni važno iz katetega kluba so opažam,da ne pozdravljajo. Stvar vzgoje v družini in ne v klubu.
Zato vztrajajva in še naprej pozdravljajva vse ;-). Lahko se nam pa pridružiš v klubu in boš videl ,da so vsi fantje in dekleta zelo preprosti ,uredu in prav nič naduti. In o kakšnem klubskem Egu ni duha mi sluha.
Lepo te pozdravljam.
In če ne bom ravno pred tem,da vržem pljuča ven na klancu do Naceta, te bom pozdravila tudi tam.
Hema