Re:Re: PRIPRAVE DALMACIJA 2014 – DEBATA

Home Forums Kolesarske runde PRIPRAVE DALMACIJA 2014 – DEBATA Re:Re: PRIPRAVE DALMACIJA 2014 – DEBATA

#33686
uros
Participant

Srečno smo prispeli iz priprav in kolesarska sezona 2014 se lahko prične 😛

Tudi letošnje priprave v Zadru so zelo dobro uspele in mislim da smo se vsi udeleženci vrnil zadovoljni in polni lepih vtisov.
Vreme nam sicer v četrtek ni bilo najbolj naklonjeno (dež), vendar smo kljub temu dobro izkoristili popoldan. Nekateri v fitnesu drugi v savni, jacuziju, … seveda pa smo spili tudi kakšno pivce 😀
V petek zjutraj smo kljub dopoldanskim oblakom odpeljali “runde”, ki so bile predvidene za soboto (od 60 do 115km) in ob končani rundi zaključili v jadralnem klubu, kjer so nas že greli sončni žarki in “žuja”
Sobota je bila kot nalašč za kolesarjenje na Pag. Tisti bolj pripravljeni in trmasti pa smo se odpravili do Novalje (150 km), med njimi tudi ženska ekipa “Diamant”. Čestitke!!!
Žal je prehitro prišla nedelja in znana trasa iz Zadra proti Paklenici, oziroma klanec vseh klancev “Velo rujno”. Na vrhu nas je bilo več kot 20 kolesarjev, od tega tudi članica Valerija. Kralja Rujna tokrat nismo dobili, ker so PROFIJI taktično odpeljali klanec in so tako najboljši trije (Mazi, Andrej in Blaž) istočasno prevozili ciljno črto.
Čestitke vsem hribolazcem, predvsem tistim, ki ste prvič premagali klanec in pa seveda Tomažu, ki je ponovno dokazal, da se z voljo in garanjem lahko premga vsako strmino.

Letos ne morem reči, da so bile runde umirjene in da smo se vozili počasi, bile pa so “UŽIVAŠKE” :lol:. Zahvala pri tem gre vsem vodjem skupin, ki so dobro opravili svojo nalogo in poskrbeli, da ni prišlo do nobene večje nezgode. Igor in Mrak sta sicer imela srečanje s asfaltom, kar je povzročilo par udrgnin, k sreči nič hujšega.

Na pripravah je kolesarilo tudi 11 članic, ki so ponovno dokazale, da so zelo dobre kolesarke in presenečale s svojo vztrajnostjo in prevoženimi kilometri. Simona, Mojca Pečelin, Mojca Rešek in Darja Prevodnik so v soboto prekolesarile dobrih 150 km, (Zadar-Novalja-Zadar) in dokazale, da so enakovredne moški ekipi. BRAVO PUNCE!!! Čestitke pa seveda vsem dekletom na katere smo lahko vsi ponosni.

Še enkrat pa se v imenu vseh udeležencev priprav zahvaljujem glavnima organizatorjema Mojci in Pavletu Pečelin, ki sta kot vedno poskrbela, da je vse potekalo brez zapletov in nas tudi srečno pripeljala nazaj domov.

Zahvaljujem se tudi ostalim članom kluba, ki so sodelovali pri organizaciji, priskrbeli pecivo, nas zabavali in spravljali v smeh …

Hvala pa seveda vsem udeležencem priprav za lepe trenutke in nepozabna doživetja. Najboljši ste.

Koloka je huda…