Koloka Extreme Tour 2016

Tudi letos bomo organizirali KOLOKA EXTREME TOUR po Dalmaciji. To bo že peta odprava extremovcev katerim se bo tako kot lansko leto pridružila tudi ženska ekipa izjemnih kolesark.

EKSTREME LOVČEN TOUR 2016 bomo odpeljali v 4. dneh, iz Postojne do Lovčena v Črni Gori in prevozili 811 kilometrov ter 7790 višincev. Datun odhoda je v četrtek 12. maja do nedelje. V primeru slabega vremena je možnost, da štart zamaknemo za dan ali dva.

Ekipe so kot kaže že popolnjene, se pravi dve moški in ena ženska ekipa. To pomeni, da imamo za te ekipe organiziran prevoz in nastanitev. Vendar pa to ne pomeni, da niste na tour vabljeni tudi ostali člani, ki bi si želeli preizkusiti svoje vzdržljivostne sposobnosti in ob tem uživali v dobri družbi in prelepi Dalmaciji.
Zato pozivam sve kanditate, da se prijavite pod to temo. Če se vas ne bo nabralo še za eno, četrto ekipo boste prijavljeni kot rezerva v primeru, da kdo od že stalnih članov odpove udeležbo. Velja tako za člane kot za članice.

Prvi sestanek udeležencev oziroma kandidatov bomo organizirali po pripravah v Novem Gradu. Do takrat pa pridno trenirajte, vstopnica za na tour je 3000km.

Podrobnejšo predstavitev najdete tule…

Debata na temo KOLOKA EXTREME TOUR pa se lahko razživi na forumu.