Razpis za novo vodstvo ŠD Koloka

Ker se je trenutnemu vodstvu in organom društva z letošnim letom izteka mandat, razpisujemo kandidature v organe ŠD Koloka.

Organi društva:
– predsednik
– podpredsednik
– upravni odbor (poleg predsednika in podpredsednika še 5 članov)
– nadzorni odbor (3 člani)
– tajnik

V kolikor se čutite, da bi s sodelovanjem v katerem od organov lahko pripomogli k delovanju društva ali ga tudi izboljšali in imate vizijo kako, vas pozivamo, da do petka, 26.1.2024, svojo kandidaturo pošljete na email naslov: sd.koloka@gmail.com. V mailu pripišite za kateri organ kandidirate.

Prejete kandidature bomo objavili na domači strani www.koloka.si oz. na forumu najkasneje v petek, 3.2.2024.

Volitve v nove organe bodo potekale na občnem zboru, ki bo predvidoma v drugi polovici februarja (po šolskih pošitnicah) – točen datum bo objavljen naknadno.

Posredujemo pa vam tudi zahvalne besede trenutne predsednice:

Dragi moji prijatelji, kolokovke in kolokovci.

Pred leti mi je bilo zaupano vodenje našega kluba KOLOKA. Prevzela sem ga z odgovornostjo in veliko tremo, saj sem se zavedala, da je v klubu preko sedemdeset članov, ki imate vsak svoje želje in vsak svoj pogled na šport, kolesarjenje, druženje …….
Celotni upravni odbor je klub vodil v korist in za dober ugled celotnega društva KOLOKA. Brez članov v upravnem in nadzornem odboru si te vloge ne predstavljam. Skupaj smo se trudili v dobro vseh. Zato se za vse delo in podporo zahvaljujem vsem in vsakemu posebej v odboru. In tudi vsem ostalim članom kluba, ki ste prispevali svoj čas in energijo.

Zavedam se, da sem marsikatero stvar naredila narobe, a sem se trudila, da je bilo najbolje za večino. Za mano so trije mandati in z letošnjim letom – jubilejnim letom, predajam vodstvo nasledniku, ki bo znal klub voditi tako, da bo le-ta napredoval in še naprej pridobival ugled, za kar sem se po svojih močeh prizadevala tudi jaz..

Hvala vsem za zaupanje in vašo podporo

Hermina