Tour Brijuni Riviera 2017

Tudi letos bomo organizirali dvodnevni »Tour Brijuni Riviera«, katerega bomo ponovno združili s kolesarjenjem in vzpodbujanjem naših članov na triatlonu IronMan-a v Puli.

Kolesarjenje bo potekalo v soboto, 16.9.2017 iz Škofje Loke do Fažane, 230km ter 2100 višinskih metrov. Za članice bomo naknadno, glede na udeležbo in število določili traso kolesarjenja. Celoten potek trase in časovnic si lahko ogledate na prvi strani naše spletne strani.

Po prihodu na cilj je predvideno okrepčilo v Lučici Peroj nato odhod na Sixforjevo parcelo kjer sledi postavitev šotorov, kosilo (makaroni), kopanje, zvečer »roštiljada«, pivo party, nočitev.

V nedeljo dopoldan je ogled IRONMAN-a v Puli, kjer bomo navijali za naše tekmovalce: Aleš Seme (half IronMan) ter žensko štafetno ekipo: Katja Seme (plavanje), Tatjana Luznar (kolo), Valerija Mrak (tek). Po ogledu tekme bo organizirano kosilo na parceli, kopanje in v popoldanskih/večernih urah povratek proti domu.

KOLESARJENJE
Vožnja bo potekala v skupini po 6. V primeru večjega števila udeležencev se formira več grup z zamikom štarta.

BIVANJE
Nastanjeni bomo na Sixforjevi parceli med Perojem in Barbarigo cca. 10 km iz Fažane. Spali bomo v šotorih zato je potrebno, da imate s sabo spalne vreče in šotore. Vso opremo, ki jo boste potrebovali bomo naložili v kombije na zbirnem mestu, oziroma v avtomobile s katerimi se boste v nedeljo vračali. Obvezno morate imeti s sabo veljavno osebno izkaznico ali potni list.

PREVOZ
Za prevoz nazaj proti domu poskrbi vsak sam, oziroma se dogovorite med seboj.

STROŠKI
Cena na osebo je 20 eur, za stroške hrane (2xkosilo), pijače in majice.

Prosimo vse zainteresirane, da se prijavijo najkasneje do četrtka, 31.8.! PRIJAVA NA FORUMU

Zloženka: TOUR BRIUNI RIVIERA 2017