Tour Brijuni Riviera 2018

Vabljeni na 7. »Tour Brijuni Riviera«, ki bo organiziran v soboto, 22. in 23. septembra.

Štart toura bo v soboto iz Škofje Loke ob 6.45, na zbirnam mestu “Štenge”. Trasa je speljana čez Žiri, Logatec, Postojno, Črni kal proti Gračišču kjer bo prvo okrepčilo. Od tam se spustimo v Buzet kjer nas čaka krajši vzpon na Marince, Prodane, Krušvare kjer se po neprometni cesti zapeljemo do Pazina. Tam zavijemo levo na “Rotondo” proti Žminju in nato do Vodnjana, pred katerim bo leteči cilj za prestižno lovoriko “Kralja vijadukta 2018”. Iz Vodnjana sledi le še spust do cilja v Fažani, kjer nas bo po 225km čakalo zasluženo pivo.

Glede na prijave in pripravljenost udeležencev se bomo v zadnjem tednu dogovarjali o možnosti skupine, ki bi se odpravila na krajšo traso do Fažane.

Celoten potek trase in časovnic si lahko ogledate V BROŠURI – KLIK.

Po prihodu na cilj je predvideno okrepčilo v Lučici Peroj nato odhod na Sixforjevo parcelo kjer sledi postavitev šotorov, kosilo, kopanje, zvečer »roštiljada«, pivo party, nočitev.

V nedeljo dopoldan se po zajtrku odpravimo na krajšo kolesarsko turo (cca. 50-60km.) po dogovoru.

KOLESARJENJE
Vožnja bo potekala v skupini po 6. V primeru večjega števila udeležencev se formira več grup z zamikom štarta.

BIVANJE
Nastanjeni bomo na Sixforjevi parceli med Perojem in Barbarigo cca. 10 km iz Fažane. Spali bomo v šotorih zato je potrebno, da imate s sabo spalne vreče in šotore. Vso opremo, ki jo boste potrebovali bomo naložili v kombije na zbirnem mestu, oziroma v avtomobile s katerimi se boste v nedeljo vračali. Obvezno morate imeti s sabo veljavno osebno izkaznico ali potni list.

PREVOZ
Za prevoz nazaj proti domu poskrbi vsak sam, oziroma se dogovorite med seboj.

STROŠKI
Cena na osebo je 20 eur, za stroške hrane (2xkosilo) in pijače.

Prosimo vse zainteresirane, da se prijavijo najkasneje do sobote, 15.9. PRIJAVE NA FORUMU!

Za vse prijavljene se bo v zadnjem tednu pred odhodom organiziral sestanek na katerem se pobere denar in dogovori o podrobnostih.

Se vidimo.