Tour Brijuni Rivijera 2015

Vsi kolesarji ŠD Koloke vabljeni na

5. TOUR BRIJUNI RIVIJERA,

ki bo organiziran v soboto 19.9. in nedeljo 20.9.2015.

Pripravljeni sta dve trasi, daljša 228 km iz Škofje Loke do Fažane ter krajša, 150 km iz Postojne do Fažane. Po prihodu na cilj je predvideno okrepčilo v Lučici Peroj nato odhod na Sixforjevo parcelo kjer sledi postavitev šotorov, kopanje, zvečer »roštiljada«, pivo party, nočitev. V nedeljo dopoldan je ogled Iron mana v Puli,kjer bomo navijali za Semeta.Ob povratku na parcelo bo še kokoš party ,kopanje in v večernih urah povratek proti domu.

PREDVIDENE TRASE IN TERMINSKI PLAN
Daljša trasa 228 km Škofja Loka – Fažana.
Zbor udeležencev, sobota 19.09. ob 6.45 izpred hotela Škofja Loka.
Štart ob 7.00
Trasa: Škofja Loka-Žiri-Rovte-Logatec-Planina-Postojna-Razdrto-Senožeče-Divača-Kozina (postanek 15 min. za okrepčilo), Črni kal-Gabrovica-Buzet-Marinci-(leteči cilj KRALJ VIADUKTA)Krušvari-Cerovlje-Pazin (postanek 15 min. za okrepčilo)-Vodnjan-Fažana. Predviden prihod na cilj ob 15.00.

Krajša trasa 150 km Postojna – Fažana
Zbor udeležencev, sobota 19.9. ob 6.45 pred hotelom v Škofji Loki
Štart ob 7.00 s kombijem do Postojne, ob 8.30 s kolesi Postojna- Fažana
Trasa:Postojna-Kozina, Črni kal-Gabrovica-Buzet-Marinci-Krušvari-Cerovlje-Pazin(postanek 15 min. za okrepčilo)-Vodnjan-Fažana. Predviden prihod na cilj ob 14.00.

KOLESARJENJE
Vožnja bo potekala v skupini s spremstvom kombija. V primeru večjega števila udeležencev 15+ naredimo dve grupi z zamikom štarta. Za krajšo traso je minimalna udeležba 6 članov.

BIVANJE
Nastanjeni bomo na Sixforjevi parceli med Perojem in Barbarigo cca. 10 km iz Fažane. Spali bomo v šotorih zato je potrebno, da imate s sabo spalne vreče in šotore. Vso opremo, ki jo boste potrebovali bomo naložili v kombije na zbirnem mestu. Obvezno morate imeti s sabo osebno izkaznico ali potni list.

PREVOZ
Za prevoz nazaj proti domu poskrbi vsak sam, oziroma se dogovorite med seboj.

STROŠKI
Cena na osebo je 20 eur, za stroške hrane(makaroni,roštiljada,kokoš) .Pijačo naj kupi in ohladi vsak sam.

Prijave do 31.8.2015 na FORUMU.

Koloka. . . JE HUDA!