Ja za nami je še ena lepa klubska tekma, predvsem me vesli da nas se je zbralo na štartu 28 članov ŠD KOLOKE; res lepa udeležba! V prihodnje bi bilo zaželjeno, da se nam pridružijo v večjem številu tudi naše lepe članice in pokažejo svoje sposobnosti.
Forma nekaterih članov se vse bolj stopnjuje, saj so časi pod 19 minut pokazali, da je kar nekaj članov vrhunsko pripravljenih in da lahhko pokažejo svojo moč tudi na kakšni tekmi, maratonu… bravo Kolokovci, čestitke… res ste carji.
V finišu tekme je ponovno, kot vedno, pokazal svojo moč Di Luca (svaka čast, čas 18.30), takoj za njim Blaž Bergant in nato Iza, sledil mu je Mazi (vrhunsko), Aljaž Golob (KK Radenska, ki se nam je pridružil po svojem treningu), nato Miha Oblak in za njim Uroš Bertoncelj z odličnim časom 19.15, čestitke! Kar 9 kolokovcev je peljalo pod 20 minut in kar nekaj jih je postavilo svoje osebne rekorde, med njimi tudi Domen Derlink (žvav-pulcaj) s časom 21.43 😳
Čestitke tudi ženski udeležbi Valeriji Simoni in Mojci, res ste dobre!!!
ČESTITKE VSEM UDELEŽENCEM 2. GP-ja KOLOKE!!!
To je Koloka, to je vrhunski klub, TO JE ŽVAV in vesel sem da sem eden izmed njih!!!