6. GP KOLOKA – KRONOMETER

Home Forums Kolesarske runde 6. GP KOLOKA – KRONOMETER

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
  • Author
    uros
    Participant

Kot ste že seznanjeni bo 6. GP KOLOKA kronometer v Breznico.

Sama izvedba kronometra bo zahtevala kar nekaj discipline in upoštevanja navodili, zato vse tekmovalce pozivam, da se držijo dogovorjenega.

ZBOR TEKMOVALCEV-: je ob 16.30 na parkirišču “pri Pahovcu”, kjer vsak tekmovalec prevzame štartno številko in si jo priveže na krmilo, tako da bo vidna ko pride v cilj. Štartne številke se po začetku štarta ne podeljuje več!!!

ŠTART KRONOMETRA: Za čase na kronometru bodo skrbeli časomerilci Loka timeing-a, zato smo dogovorjeni, da bo štart točno ob 17.00, po vrstnem redu štartnih številk se štarta v razmaku ene minute. Vsak ima ob svoji štartni številki na spodnji razpredelnici napisan čas svojega štarta! Če katerega od tekmovalcev ni, se počaka toliko časa, da je na vrsti naslednji po štartnem času… skratka, čas štarta, ki ga imate napisanega se v nobenem primeru ne spreminja.

Tisti člani, ki se do sedaj še niste udeležili nobenega GP-ja in vas ni na štartni listi, ste ravno tako vabljeni na kronometer s tem, da štartate za zadnjim tekmovalcem s štartne liste.

NOVA ŠTARTNA LISTA!!! Po točkovanju GP KRVAVEC

ŠTART KRONOMETRA BO OB VSAKEM VREMENU!

Za ostale nejasnosti me lahko pokličete oziroma vprašajte na forumu.

oTTo
    Participant

Živ!

Sam en predlog. Kaj če bi glede na to, da se čas uradno meri odprli zadevo tud za zunanje? Poberete 10€ štartnine od vsakega in naredite enotno kategorijo za zunanje – ločeno od vašega GP. Razpišete recimo denarno nagrado za prve 3 – 30,20,10 recimo. Jest vam zrihtam zihr ene 10 kom za tole zadevo, če se lotite. Pa mate plačano rundo za vse kolokovce. Kar zmanjka, časim jst. :mrgreen:

Pač se pove, da je krono ob normalnem prometu (predvidevam) in da ni posebne razglasitve in ostalih kolobocij. Za 10€ se pač izmeri čas in ko so rezultati znani prvi trije dobijo nagrado v kuverti in to je to. Ostalo v lastni režiji.

Če prav razumem je GP prvi četrtek v mesecu – do torka se pobirajo predprijave (prijave na dan GP niso možne). Lahko omejite tudi število nastopajočih oz. skrajšate štartni interval če bo naval.

Sam predlog – premislte.

lp,oTTo

p.s. Če se ne odločte za zgornjo varianto – a rabte kakšnega predtekmovalca? Bi mi prov pršu trening pred Belgijo.

oTTo
    Participant

Aja, to je Nace – sm mislu, da je Hrastnca. No sej isto velja. 😀

lp,oTTo

ozzy
    Participant

OTTO živjo,

Glej sploh ni problem, ti kr prlet ob 16.30 na štart pa bomo vidl koliko jih manjka, kajti sigurno ne bo vseh, kot je narejen razpored in ti boš lahko štartal v eni izmed vmesnih številk, v skrajnem primeru pa na koncu, ko bomo mi vsi štartal, to bo nekje nekje 17.45.(Glej razpored!)
    En gor ali dol se nam nič ne pozna.
    Za povabilo tvojih kolegov oz. zunanjih, pa se moramo to dogovoriti prej, mislim da je malce pozno, kajti z časomerilci smo dogovorjeni, da v eni uri poštopamo vse????

LP OŽBEJ

oTTo
    Participant

No fajn. Pridem. Sej kot sem napisal – lahko štartam tudi kot predtekmovalec – brez uradnega merjenja. Pomembno mi je, da se “napsihiram” in dam vse od sebe – na treningu je to precej težko.

Za ostale pa povejte – omenil sem že nekaterim iz SLO reprezentance za Belgijo, pa so bli kar za. Pač povejte pogoje (štarnino) pa je.
    Sej nagrad ne rabmo – to sem napisal, da bi mogoče pritegnili kakšnega iz bolj odaljenih krajev – Stajrska recimo.
    Glavno nam je, da dobimo fajno porcijo treninga in simuliramo tekmovanje.

Sej zadeva pa je v vsakem vremenu ane?

lp,oTTo

ozzy
    Participant

Kakšno številko pa si imel v mislih za zunanje?
    Drugače ne vidim kakega problema, če bi vas bilo 5-10 in poberete po 5 EUR na osebo, če ti je kul?
    Trenutno nas je na spisku 45, lahko razširimo do 55 ni problema!

Na štart pa pridite ob 17.30 da podelimo cifre!!!

DIRKA JE V VSAKEM VREMENU! MI BOMO NA VRHU IN NA ZAČETKU POSTAVILI SAMO OPOZORILNE TABLE POZOR KOLESARJI, DIRKA JE PREDVSEM ODPRTEGA TIPA IN JE TREBA PAZITI NA AVTOMOBILE IN OSTALE OVIRE NA CESTI.
    DIRKA SE NA LASTNO ODGOVORNOST!

LP
    Ožbej
    Če maš se dodatna vprašanja me pokliči 040 511 994

oTTo
    Participant

super. Več kot 10 zihr ne. Sem jim poslal mail, sporočim točno številko jutri. 5€ je ql.

lp,oTTo

DerlinkD
    Participant

Ozzy prever še 1x kdaj naj pridejo na štart, napisal si 0b 17.30, pomoje je prov 16.30.

Hvala Domen

ozzy
    Participant

OTTO, poravljam ob 16.30 na zbornem mestu pri Phucu – na parkingu!
    Štartali boste, na koncu – po štartu vseh članov Koloke!

LP,
    Ožbej

P.S.
    Domen hvala za opozorilo 😯
    Domen hvala…….. 😀
    Hvala Domen…….. 😀

WILLI
    Participant

Domen tud v mojem imenu hvala,res lepo od tebe, da si ga opozoril! Si dečko na mestu!

DerlinkD
    Participant

Sej se ni treba tolk zahvaljevat, to je bilo samo malo dejanje velikega človeka. Mislim, da bi vsak ravnal enako! 😈

Willi po toloko letih bi pa že lahko ugotovil, da sem človek na mestu!

oTTo
    Participant

Thx za opozorilo. Zaenkrat sva 2 (Bojan Ropret in jst). Sem pa dal objavo tudi nahttp://www.prvaetapa.com – upam, da ni nč narobe. Fajn bi blo, da se nas zbere vsaj toliko, da vam častimo s štartnino vsaj eno rundo. 😕

lp,oTTo

oTTo
    Participant

Nobenga novga kandidata – sva sama z Ropretom. A še zmer velja pol?

lp,oTTo

p.s. Še to me zanima – a se pol gre na pir k Nacetu al na štenge ❓

MaZi
    Keymaster

Se mi zdi, da na Štenge… 😉

Aljaz
    Participant

pridem tud js..ampak nism 100 % 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.