PIKNIK KOLOKA 2012

Home Forums Splošno PIKNIK KOLOKA 2012

 • This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #28808
  iza
  Participant

  Evo, otvoritveni piknik sezone 2012 je za nami. Mogoče je kdo še mal “švoh” in se še cajta ampak mislem da je piknik popolnoma uspel. Imeli smo najboljše vreme, dober prireditveni prostor in pa seveda odlično ekipo Kolokovk in Kolokovcev ki se ne krega ampak uživa v skupnih druženjih.
  Zahvaljujemo se tudi obema zlatima sponzorjema Koloke z ženama – AVTOBUSNI PREVOZI PEČELIN in KLIMA KALAN, ki so se udeležili piknika.

  Imeli smo dobro hrano ,glasbo in pijačo skratka bilo je super.
  Pred piknikom je bilo organizirano tudi kolesarjenje 5 ur Gabrške gore, katerega se je udeležilo kar nekaj (okrog 15) Kolokovcev. nesporni kralj je postal Derlink, ki je kolesaril vseh pet ur, ostali pa vsak po svojih zmožnostih.

  Še enkrat hvala vsem ki ste kakorkoli pomagali pri pikniku (pekači, DJ-ji,govorniki,….)
  Hvala in se vidimo na nalednjem druženju!!

  #31935
  DerlinkD
  Participant

  Odličen piknik in ekipa, v pričakovanju naslednjega druženja. Zahvala vsem organizatorjem, lupčke sm vam pa že včer podaru.

  Glede na včeraj dogajanje prodam ali podarim polno glavo mačkov, če vzamete v kompletu dobite tigra. 😆

  #31936
  MaZi
  Keymaster
  #31937
  Fantek
  Participant

  Heloooooowwwww!!!
  Sobota se je začela že zlo zlo zgodaj. Tisti k smo odporni na mraz smo Gabrško osvojil že pri sončnem vzhodu (skor) in se kar pošteno namatral. Pol pa seveda na piknik k ga vsi cev let težko pričakujemo. Bi blo dobr da se kaj takega naštima večkrat na leto. Drugač pa hvala organizatorjem da so zrihtal tak vrme pa poskrbel za tak lep dan poln smeha 😆 pa hrane seveda. Zahvala gre tud FOTOGRAFOM k so zrihtal da se spomnimo tistih delov piknika k smo bli alkoholno odsotni.

  Bi bla kje potrebna cenzura??? ❓

  Lepo je blo 😉

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.