PRIPRAVE V ŠKOFJI LOKI

Home Forums Kolesarske runde PRIPRAVE V ŠKOFJI LOKI

 • This topic is empty.
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • Author
  Posts
 • #28804
  DerlinkD
  Participant

  Tema je namenjena vsem Kolokovcem, ki se ne bodo udeležili priprav v Dalmaciji. Zaradi obveznosti se nekateri člani Koloke ne bomo mogli udeležiti priprav v Dalmaciji. Zaradi tega je prišlo do dogovora, da v Škofji Loki naredimno kakovostne priprave, ki nam bodo omogočale kakovostno kolesarjenje in visoke uvrstitve na internih in vseh ostalih dirkah, ki se jih bomo Kolokovci udeležili. Po pogovoru z legendami slovenskega kolesarstva, zdravstvom in vodstvom KK Sava, Perutnine Ptuj in še nekaterimi drugimi velikimi kolesarskimi klubi svetovnega formata (ki želijo ostati anonimni), ki so nam ponudile svojo pomoč, bomo naredili kakovostne treninge primerne za vse.

  Priprave v Škofji Loki se začnejo 19.03.2012 to je v ponedeljek in se zaključijo v nedeljo 25.03.2012. Vabljeni vsi Kolokovci, ki bodo ostali v Škofji loki, saj se jim bo forma v tem kratkem tednu priprav dvignila na zmagovalni nivo. Udeležba priprav je brezplačna, pogoj je le članstvo Koloke.

  Za priprave sta odgovorna Derlink in DiLuca. Vsi ki se nameravate udeležiti priprav se vpišite pod to temo, dogovore glede ure začetka rund vam sporočimo naknadno na forum ali na vaš telefon.

  Predvidena trasa rund sledeča, ura za runde sledi po dogovoru:

  PON – PET: runda KRVAVEC

  Da pa runde ne bodo tako enolične je prišlo do dogovora, da bo runda v soboto in nedeljo KRVAVEC.

  Pa veliko kolesarskih užitkov in lepo vabljeni na runde, ki bodo potekale pod strokovnim nadzorom in bodo zelo efektivne.

  #31919
  MaZi
  Keymaster

  😆 😳

  #31920
  Anonymous
  Inactive

  Heh, a lubnik si pa čist pozabu a?

  uglavnem, jest ostanem doma, pa se kar javm za mal matranja 😆

  #31921
  WILLI
  Participant

  Spoštovani Derlinkovič in vsi ostali zapečkarji,ki boste ostali v Loki,naj vam povem iz lastnih izkušenj,da v kolikor se ne udeležiš priprav v Dalmaciji ne prideš v formo vsaj do avgusta. Tako,da so te kilometri,ki jih boste naredili brez pomena in se raje posvetite družini in opravilom na vrtu.
  Mi pa se vidimo 5.4. na štartu prvega GPja!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  #31922
  iza
  Participant

  Ja na GP-ju se bo pa vidlo Derlinkovih 3000 km – domen a se ti Fikus nč ne smil da ga tk matraš vsak dan po tri štir ure?

  #31923
  luka
  Participant

  Lep pozdrav!
  Vse kar je napisala letošnja vzhajajoča zvezda kolesarstva v škofji loki in okolici še kako drži,zato vabljeni v čim večjem številu.Na včerajšnji rundi ki je bila prva letošnja tista prava smo si že med rundo na rundi vzeli čas za razmislek in padla je ideja o vzporednih pripravah z dalmacijo v loki,da ne bi preveč komplicirali je padla odločitev za krvavec ampak bo vsak vzpon drugačen.En dan intervali drug dan tempo tretji lahkoten ritem itd.!
  V dalmaciji boste mogl fejst fejst pomigat da boste pribljižno blizu naši pripravljenosti!

  Naj živi krvavec!

  #31924
  DerlinkD
  Participant

  Krvavec četrtič 😈

  #31925
  Anonymous
  Inactive

  Čist zmešan 😆

  Jest nism niti enkrat še biu 😳

  #31926
  DerlinkD
  Participant

  Soboto 24.3.2012 runda KRVAVEC, zbor ob 8h na štengah – da bomo pred dežjem doma.

  #31927
  borisg
  Participant

  Domen, dej napis kej kako ti je slo danes, zdejle online spremljamo forum, tko da s poročilom na dan

  [ Prispevek je bil poslan z mobilne naprave ]

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.