Robičev memorial-vzpon trojk Bohinjska b.-Pokljuka

Home Forums Tekmovanja Robičev memorial-vzpon trojk Bohinjska b.-Pokljuka

 • This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #28694
  iza
  Participant

  Prvi Juretov vzpon na pokljuko za pokal zavarovalnice triglav

  Prvi Juretov vzpon na pokljuko za pokal zavarovalnice triglav

  Jure Robič je bil legendarni vztrajnostni kolesar, najboljši vseh časov. V posebni izdaji revije Bicycling, ob 50-letnici izhajanja, so v posebni prilogi Juretu namenili poseben prostor. Mnogi imajo Robiča tudi za najboljšega ekstremnega športnika vseh časov. Petkrat je zmagal na Dirki čez Ameriko, RAAM. Lani je umrl v prometni nesreči, jasno, na kolesu.

  Njegovi prijatelji in tisti, ki so bili z njim na njegovi prvi Dirki čez Ameriko –Juretu je pot čez lužo takrat omogočila prav Delova hiša s Slovenskimi novicami in Poletom – pripravljamo vzpon v njegov spomin.

  Zgodilo se bo v nedeljo, 26. junija, s startom v Bohinjski Bistrici, cilj je čez 16 kilometrov na Rudnem polju.

  Proga je zelo zahtevna, zelo strma in poteka po cesti Bohinjska Bistrica–ereka–Podjelje–elje–oreljek–Šport hotel–udno polje. Cesta je asfaltirana.

  Tekmovalo se bo v kategoriji posameznikov in trojk. Kategorij po starosti ni. Trojke so lahko: moške, ženske, mešane.

  Izvajalca oziroma organizatorja sta Športno turistično društvo OLIMPIK in občina Bohinj, glavni pokrovitelj je Zavarovalnica Triglav.

  NAVODILA ZA TROJKE

  Trojka mora ves čas kolesariti čim bolj skupaj. Eden izmed članov ima svoj čip, upošteva pa se čas , ki ga doseže tekmovalec s čipom-ta mora prečkati ciljno črto kot zadnji izmed treh!! Od prijavi je potrebno za nosilca trojke ( kapetana) izpolniti vse v prijavi zahtevane podatke, za preostala dva člana trojke, pa je potrebno izpolniti samo podatke za ime, priimek in e –naslov. Potrebno je napisati tudi, če že imate svoj lastniški čip. Prijavitelj trojke z oddajo oz. podpisom prijavnice potrjuje, da so vsi trije člani seznanjeni in se strinjajo z določili tega razpisa.

  PRIJAVA IN STARTNINA

  Prijavite se lahko na spletni strani Timinga iz Ljubljane ali s tiskano prijavnico, ki jo pošljete na naslov: ŠTD OLIMPIK, Trubarjeva 11a, 4260 Bled.

  Prijave z vplačili se bodo upoštevale do vključno četrtka 23.6.2011. Prijav za tekmovalni vzpon po tem datumu ne bomo več sprejemali.

  Pri prijavi po pošti ali prek faxa je potrebno k pravilno izpolnjenemu obrazcu za prijavo priložiti tudi fotokopijo potrdila o plačilu ( potrdilo o nakazilu prek spletnega bančništva, odrezek plačane položnice). Potrdilo o plačilu hranite in ga prinesite s seboj na dan prireditve. Tako se boste izognili nepotrebnim nevšečnostim na dan prireditve.

  CENA STARTNIN:

  Vzpon trojk in posameznikov na Pokljuko:

  -za lastnike elektronskih čipov Championchip je startnina 10 eur* na posameznika
  -ze tiste, ki še nimajo čipov, pa 13 eur* na posameznika

  *DDV ni obračunan na osnovi 12. Točke 1. Odstavka 42.člena ZDDV

  Startnino nakažite na TRR SI56 2900 0005 5685 423 odprt pri UniCredit banki.(ŠTD OLIMPIK, Trubarjeva 11a, BLED) Pri palčilu navedite sklic 01-2011. Potrdilo o plačilu hranite in ga prinesite s seboj na dan prireditve. Tako se boste izognili nepotrebnim nevšečnostim na dan prireditve.

  PREVZEM STARTNIH ŠTEVILK

  Prevzem startnih številk za vzpon trojk in posameznikov na Pokljuko bo na dan prireditve od 8.00 ure zjutraj dalje na prijavni službi pred Osnovno šolo v Bohinjski Bistrici.

  PREVOZ OPREME

  Oragnizator bo kolesarjem, ki bodo pred vzponom pustili opremo v Bohinjski Bistrici, zgotovili dostavo le-te na Rudno polje. V primeru, da boste opremo predali za prevoz organizatorjem, vas naprošamo, da dobro in z velikimi črkami označite, s svojimi podatki ( ime in priimek) in tako zagotovite njen čim hitrejši in nemotem prevzem.

  KONTROLA –DISKVALIFIKACIJA

  Vsak udeleženec mora imeti startno številko pripeto na ledvenem delu telesa. Prevoziti je potrebno celotno progo. Kontrola bo na startu in na cilju. Na listo rezultatov ne bo uvrščen tisti, ki ne bo imel nameščenega čipa in startne številke v skladu s tem razpisom.

  RAZGLASITEV REZULTATOV

  Razglasitev rezultatov tekmovalnega vzpona bo ob 13.00 uri na Rudnem polju. Za točnost rezultatov je odgovorna ekipa Timing Ljubljana. Uradni rezultati bodo objavljeni na oglasni tabli na cilju in na spletni strani.

  INFORMACIJE

  -Spletna stran Timinga iz Ljubljane
  -ŠTD OLIMPIK 041 670 501

  PARKIRANJE

  Za parkiranje vozil uporabljajte javna parkirišča v neposredni bližini prireditve. Priporočamo parkirišče pod smučiščem Kobla. Parkiranje bo možno tudi na Rudnem polju.

  ZDRAVSTVENO VARSTVO IN SPLOŠNA DOLOČILA

  Vsakdo se prireditve udeležuje na lastno odgovornost. Na prizorišču prireditve bo organizirana rediteljska in zdravniška služba (reševalno vozilo z zdravnikom). Organizatorji ne odgovarjajo za morebitno povzročeno škodo na materialih in ljudeh. S podpisano prijavnico udeleženec potrdi, da je seznanjen s pogoji udeležbe, ki so objavljeni v razpisu in dostopni na sedežu ŠTD OLIMPIK.

  S prijavo udeleženec potrjuje , da so podatki , ki jih bo zapisal oz. podal pri prijavi resnični. Izjavlja, da je zdrav, vsestransko pripravljen za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan. Upošteval bo vsa navodila organizatorja in sodeloval na lastno odgovornost. Potrjuje, da pristaja na tveganja v zvezi s poškodbo pri tej aktivnosti in zato od oragnizatorja neb o uveljavljal kakršnih koli odškodninskih zahtevkov. Soglaša, da lahko organizatorji prireditve objavijo njegove podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od njih zahteval kakršno koli povračilo.

  Organizator bo osebne podatke udeleženca uporabljal in shranjeval v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov ( Ur. List RS 86/2004 do 113/2005). Z udeležbo udeleženec dovoljuje, da organizator njegove navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah in jih uprablja za statistišne obdelave, obdelave preteklega nakupnega obveščanja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva… Navedene osnovne podatke lahko organizator hrani in obdeluje neomejeno do preklica pisne privolitve udeleženca: udeležencu pripadajo vse pravice skladno z zakonom o varstvu potrošnikov ( Ur. List RS 20/1998 do 114/2006)

  OSTALA DOLOČILA

  Udeleženci morajo spoštovati in upoštevati navodila organizatorja in varnostne službe. Čelada je obvezna za vse udeležence. Prireditev bo ob vsakem vremenu.
  Organizator si pridružuje pravico do spremembe razpisnih pogojev!

  #30954
  Miha
  Participant

  Evo js se kr prijavljam pod tole

  #30955
  iza
  Participant

  v sredo na rundi se bomo zmenili kako pa kdo s kom, ker kdor bo šel na tekmo se mora OBVEZNO prijaviti preko pošte z plačano prijavnino in sicer samo do VKLJUČNO 23.06.2011 TO JE ČETRTKA!! (beri prijavne pogoje)

  #30956
  Miha
  Participant

  Evo fantje, dons sem se udeležil vzpona na Pokljuko in lohko rečem, da je res škoda, da se nismo nabrali za dve trojke. Brez težav bi zasedli drugo in tretje mesto, ki so bila tudi glede nagrad kar zavidljiva. Upam, da nam take stvari prihodnje leto neuidejo več!
  Trasa bila kar zahtevna zbralo se nas je slabih 60 kolesarjev sam zasedel posamično 8 mesto in biu zadovoljen z dirko. Organizator bi moral poskrbeti le za dodatne kategorije drugače pa supr dirka.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.