Davča

 • This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #29079
  Avatarmojcej
  Participant

  Kljub dokaj hudem padcu s kolesom dober mesec nazaj zopet kolesarim. Sicer je prisoten še kanček strahu in pa še večja previdnost (že prej nisem bila preveč pogumna) na naših prometnih in istočasno dokaj slabo vzdrževanih cestah.

  Prejšnji teden smo bili na Jezerskem vrhu, kamor smo se odpeljali vzpodbujat kolege iz kolesarskega kluba Koloka, kateri so se udeležili Maratona Alpe menda najlepšega pa tudi enega izmed najtežjih kolesarskih preizkušenj pri nas, pa še vročina je pritisnila na vso moč.

  Ta teden pa smo se peljali po čudoviti, nove cesti iz Selške doline v Davčo, pa naprej proti Črnem vrhu, sledil je spust skozi vasici Robidnico in Leskovico proti Kopačnici in Hotavljam.

  Jutro je bilo za spremembo od preteklih turobnih in deževnih dni lepo, sončno in dokaj toplo ozračje okoliški grički pa so bili vsi čisti in umiti od dežja
  Vzpon do smučarske ploščadi je bil vsaj za mene dokaj zahteven, sem bila pa potem nagrajena s prekrasnim razgledom po Škofjeloškem hribovju.

  Zanimiva “zbirka” razstavljena na gospodarskem poslopju v Leskovici

  Urejen izvir termalne vode katera priteče iz globine 460 m in ima stalno temperaturo 23,4 stopinj v Kopačnici. Vse v zelenju, malo ljudi, mir, ja kar težko sem odkolesarila naprej…

  In za konec postanek na loškega kopališča s pogledom proti gradu

  #34232
  hemahema
  Keymaster

  Mojca, lepo je brat tvoje prispevke. Potrudiš se. ( tvoj blog imam pa itak na namizju med priljubljenimi )

  [ Prispevek je bil poslan z mobilne naprave ]

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.