Forma kolokovcev

Home Forums Splošno Forma kolokovcev

 • This topic is empty.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • #28464
  iza
  Participant

  Kot je blo včeraj razvidno iz ogleda na terenu je postal Loški Pub drugi dom za nekatere člane koloke. Če katerega od članov že dlje časa niste vidl, pejte v Loški Pub in tam lahko srečate prijatelje – ane PutY? Morm pa oment tud Pantanija, ki se že dalj časa ni pojavu v javnosti, da o znani medijski osebnosti – zminčan-kenijc- bohinc sploh ne govorim. Zelo prijazen tale Klemen in nas je po končanem obisku Puba povabu še na kozarec ali dva!!

  V glavnem, forma članom koloke pada strmo navzdol!!

  #29367
  Pantani
  Member

  Iza, ti si to narobe razlagaš .. midva z g. poljanskim kljunačem Bohincem sva se pač začela že prpravljat počas na kolesarske podvige v naslednji sezoni. V ta namen sva angažirala Putija, da nama z nasveti pomaga do optimalne forme. Prvi sestanki so se že začeli, ker pa klub nima uradnih prostorov, smo primorani poiskati alternativo, tokrat je bil to Loški Pub. Prav tako smo čez dan vsi zelo zasedeni, zato je bil sestanek v poznejših urah. Naslednji sestanek in kovanje taktike je predviden za drugi vikend v veselem decembru, najverjetneje kar v Loškem pubu, tam med 1 in 3 uro zjutraj. Lahko se nam pridružiš … 😀

  KOLOKA 4 EVER

  #29368
  luka
  Participant

  Naj omenim da smo tudi včeraj v soboto imeli predstavnika ŠD Koloke in sicer Mirčeta na pomembnih sestankih za piljenje forme v loškem pubu……..teme so bile zelo naporne zato je bilo druženje sklenjeno predvidevamo tam nekje med 4 in 5 uro zjutraj……informacije so prišle iz zanesljivih virov zato so uradne!!!!!!!!!!

  Forma kot kaže bo naslednjo sezono res vrhunska saj se je pričela piliti že pred veselim decembrom,kaj člani ŠD KOLOKE pripravljajo decembra si lahko predstavljamo!!!!!!!!!

  Iza če se teh sestankov ne boš redno udeleževal in boš preveč treniru baje si pogosto opažen na lubniku boš naslednjo sezono težko zraven tega se moraš zavedat!!!!

  KOLOKA JE HUDA!!!

  #29369
  sixfor
  Participant

  veseli me da je ceno 1 spet med nami,treningi potekajo po planu,IZZA škoda da dons nisi bil na treningu do >naceta, blo je zlo hudo ,mislm da se je pilla forma za 19 .12.2009 -slike ma pa marwe

  res je KOLOKA HUDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  #29370
  Anonymous
  Inactive

  Ja te sestanki so zelo zelo pomembni. TAKTIKA
  KOLOKA GA SEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  #29371
  WILLI
  Participant

  Danes sem bil v Blaževi doma,kjer sem naletel na valarjih visoko motiviranega De Luco ,tako da se je treba za novo sezono poćasi zaćeti pripravljati,če ne mu ne bomo mogli slediti tudi po ravnini, kaj šele v klanec.
  Na skrivaj sem pogledal še na njegovega Polarja, ura je pokazala 1 uro 58 min. efektivnega kolesarjenja.
  Očitni je res da bo KOLOKA RES HUDA!!

  CENTO 4EVER

  #29372
  iza
  Participant

  Ja priprave res že potekajo in sicer v Loškem pubu, pri Kajbet-u in na Gradu!! Treningi se navadno izvajajo v nočnem času, trajajo pa tudi po več ur, kar je dlje kot 1ura 58min (Di Luca).

  KOLOKA JE HUDA in ŠE HUJŠ BO!!!!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.