Portorož

Home Forums Kolesarske runde Portorož

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #40493
  hema
  Keymaster

  Tej rundi sem hotela dati naslov Mažoretke grejo v Portorož, pa ……. Uglavnem, Seme je tekmoval v triatlonu v Portorožu in , Katja je predlagala , da se ona in midva z Igorjem zapeljemo s kolesom do Portoroža, navijat in potem (kako priročno ) nas bo Aleš še domov peljal. Pa še zelo fajn vročinski trening za Franjo smo naredili.
  Ob pol 7h smo se dobili na Štengah in že malo pred Poljanami sva s Katjo začeli tuhtat, da bi bilo fajn iti čez Lučine in se potem še enkrat potrenirati vrhniški klanec…Igor pretirano navdušen sicer ni bil, a mu nisva dali izbire. Do Vrhnike je bilo prijetno, skoraj malo hladno a Vrhniški klanec ni kar tako in do Postojne, kjer smo imeli postanek za kavo smo se že fino ogreli. Nadaljevali smo po stari cesti vse do Dekanov kjer smo zavili na Kolesarsko (Porečanko). V Kopru smo kar na avtobusni iz avtomata nakupili vodo in pot nadaljevali po Porečanki vse do Portoroža. Kolesarska je res lepo speljana med zrelimi češnjami, višnjami, vinogradi in oljčnimi nasadi. Meni je res zanimiv rondo na kolesarski v Kopru. Dvakrat gre skozi tunela , ki sta razsvetljena. V Portorož, pravzaprav v Lucijo, kjer je bil triatlon, smo prišli kot naročeno. Toliko da smo imeli čas še za slikanje na plaži in Katja za skok v vodo.

  Čestitke Alešu za uspešno tekmovanje v res ekstremnih razmerah, saj je bilo krepko čez 30 stopinj.

  lp

  Ne sodi v tole temo, pa vseeno bom kar tule čestitala še našemu “presidentu”, ki je na tekmi Goni Poni–s klasičnimi poniji na Vršič, zasedel odlično 11 mesto med okoli 240 moškimi. (Daje prišel na vrh skoraj 15 minut hitreje kot jaz s specijalko pa raje nebi 😳 🙂 )

  #40495
  Katja
  Participant

  Super Hermina nebi mogla bolje opisati…Zakon je blo samo preveč slaščičaren je tam naokrog…hahaaaa

  #40496
  hema
  Keymaster

  Ja, Katja. Pa saj je radenska tudi pasala, ker je bilo tako vroče. 😛

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.